Alleen Antwoorden

Wij sturen je een getest brievenbusdoosje of pakketje op met de post. Na het kiezen van het glas krijg je de keuze welke verpakking bij jouw bril past. In dit doosje kun je jouw bril opsturen. Om de milieu-impact te beperken willen wij het gewicht zo laag mogelijk houden.

Wikkel je montuur in de meegeleverde beschermfolie en zet het vast in het doosje met wat oudpapier.

Gebruik het meegeleverde retourlabel voor verzending.

Onze basic glazen zijn harde highindex (1.6) kunststof glazen met een coating tegen krassen hiermee heb je een modern glas met alles wat daar bij hoort. Om alle brillen er mooi uit te laten zien hebben wij de hoogte van de mogelijke sterkte wel beperkt. Is jou sterkte hoger dan S:+3.00 of S:-3.00 of C:-2.00 kies dan voor premium glazen. De prijs voor een set enkelvoudige basic glazen is €60,- 

Met onze premium glazen leveren wij een top kwaliteit glas. Het zijn extra dunne glazen (index 1.67), leverbaar in hoge sterktes. (+7,50 t/m -12,00) De premium glazen zijn ook voorzien van een vuil- en waterafstotende coating, dus minder en makkelijker brillen poetsen. De prijs voor een set enkelvoudige premium glazen is €100,-

Wil je advies om een goede keuze te maken neem dan contact op met ons. Dit kan ook via Whatsapp, zie onze contact pagina.

De vermelde prijzen in de shop zijn per set.

En de verzending is gratis!

Het is afhankelijk van het type glas. Voor enkelvoudige brillen rekenen wij op 4-8 werkdagen en voor multifocale brillen 6-10 werkdagen.

Voor de website hebben wij gekozen voor de meest gebruikte glazen om alles zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Heb je specifieke wensen, mail dan naar info@alleenglazen.nl. Wij zullen ons best doen om advies te geven of een offerte op maat maken.

AlleenGlazen.nl heeft gekozen voor een Nederlandse leverancier, omdat duurzaamheid belangrijk is voor ons.

In vrijwel alle gevallen zijn nieuwe glazen te declareren bij uw zorgverzekeraar. Onze factuur voldoet aan alle voorwaarden welke vereist zijn om geaccepteerd te worden door uw zorgverzekering.

Hoeveel en hoevaak u een vergoeding krijgt verschilt uiteraard per zorgverzekering en per pakket. Controleer dit bij uw verzekeraar.

*Met de prijs van onze glazen is het al snel voordeliger om deze niet mee te verzekeren in uw zorg pakket.

  • Je sterkte kun je opvragen bij jouw opticien. Een huidig recept zal kosteloos afgegeven worden. Voor een nieuwe meting kan een vergoeding gevraagd worden. Prijzen voor een oogmeting variëren tussen de €20,- en €50,- 
  • Is jouw sterkte niet veranderd. Dan kunnen we de huidige brilglazen uitlezen en de sterkte kopiëren. Dit kun je als opmerking toevoegen bij de bestelling.