Netflix’ top brillen in 2021!

netflix brillen 2021

Netflix’ beste brillen in 2021

Brillen in films en series. Een bril kan veel over een karakter zeggen. De helden van Hollywood hebben helaas vaak pas een bril nodig als ze een geleerde, nerd of oma spelen. Dat is in de volgende films en series ook terug te zien. En juist daarom wil ik graag de helden mét bril belichten, maar makkelijk was het zeker niet. Brildragers zijn ondervertegenwoordigd in films en series. Terwijl de meeste filmmakers zelf wel brillen dragen.

De volgende karakters komen uit films of series van Netflix en zijn allemaal uitgekomen in het jaar 2021. De voorwaarden om in de lijst te komen zijn: Het karakter moet aansprekend zijn. Het montuur moet het karakter aanvullen. Het gaat om een stijlvol verantwoord montuur.

el proffessor uit de netflix serie la casa de papel

El Profesor – La casa de papel

Het mysterieuze meesterbrein achter het team van internationale steden, zit in seizoen 3 (of 5 afhankelijk van hoe je telt) in de problemen. Zijn team zit opgesloten in een bank en hij is zelf gevangen genomen. Zijn Persol PO3160V kunststof aviator staat duidelijk symbool voor zijn intelligente personage.

 

Assane Diop – Lupin

Assane neemt hier de “meesterlijke” vermomming van IT-man aan.  De dief die zijn talenten in zet om de dood van zijn vader te wreken draagt een simpel goud kleurig rond montuur. Natuurlijk slaagt hij in zijn opdracht als IT’er.

 

Charles Sobhraj – The Serpent

Het verhaal van Sobhraj speelt zich af midden jaren ’70. Het montuur van Charles past hier dan ook heel goed thuis. Ook de andere acteurs in deze Netflix serie dragen goed gecaste modellen. Een aanrader voor inspiratie voor een vintage bril. Én voor een spannend verhaal met een Nederlands tintje.

 

Scott Ward – Army of the dead

Dave Bautista (Scott) loopt in een groot deel van de Netflix hit met een wayfarer achtige bril op z’n borst rond. Hangend aan de oh zo handige brillenkoordjes. De 52-jarige acteur heeft de bril nodig om te lezen, maar hij kijkt er ook veraf mee. Hij heeft daarmee zeer waarschijnlijk een plus sterkte. Bedankt Netflix voor het maken van een actie held met een bril!

 

Rolph – Army of thieves

Na Army of the dead kwam ook de prequel Army of thieves uit. Hier Laat Guz Khan zien dat een bril ook echt heel cool gedragen kan worden. Het dikke zwarte frame met gouden accenten schreeuwt succes! Zeker een topper in 2021.

 

General Abbot – Sweet tooth

Abbot is de slechterik en intimiderende leider van het leger dat de hybride kinderen zoals Gus wil verdelgen. Met Neil Sandiland’s baard, snor en donkere stem is alleen zijn rol al de moeite waard om de serie te kijken. En die bril met opklap zonneglazen maakt hem toch eigenlijk best heel cool. Twee duimen omhoog Netflix.

 

Malcolm X – Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Eigenlijk valt deze niet helemaal in de categorie films en series, maar deze documentaire over de vriendschap tussen Muhammad Ali en Malcolm X is wel dit jaar op Netflix verschenen. En aangezien Malcolm X zijn brow-line Clubmaster nog steeds rond fladdert als een vlinder staat hij toch in de lijst. Hij heeft zich vast gestoken als een bij.

 

Dr. Randall Mindy & President Janie OrleanDon’t look up

Leonardo DiCaprio heeft in deze film de taak om de wereld op de hoogte brengen van een komeet die de aarde kan verscheuren. Netflix heeft er voor gekozen dat Leo 2 brillen draagt. Een ronde minimalistische (een beetje IT-er zoals Assane) en een kunststof vierkante bril. Leo draagt de brillen goed, maar Meryl Streep wint als POTUS. Zei draagt een perfect net wat teveel uit de hoogte rood, metalen cat-eye montuur.

Twijfel jij of jouw glazen nog optimaal zijn? Of wil je ook een stijlvolle Aviator zoals El professor? Wij kunnen jouw montuur van glazen voorzien. Check onze shop of stuur een whatsapp bericht.

deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin

informatief:

product info:

entertainment:

deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin

stuur een bericht